SZC logo

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum

OM kód: OM: 203058 / 011 | Budapest 1023 Lajos utca 1-5.

Intézmény logo

BMSZC Than Károly Ökoiskola és Technikum

HírekKözérdekű adatokE-ügyintézésKRÉTA

Hírek

2024. febr. 13.


  Szakmai továbbképzés a rendészeti technikumok tanulóinak.

  Rendészeti és közszolgálati ágazatban tanuló diákjaink hétfőn részt vettek a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Budapesti Polgárőr Szövetség közös rendezvényén, melynek témája a "Biztonságos digitális lét" volt.

   Szakmai továbbképzés a rendészeti technikumok tanulóinak.

  "Terjesszük az igét, mert a biztonságos digitális létről nem lehet eleget beszélni! A tudás a kiberbiztonság világában manapság konkrétan kincset ér, ez a tudás pedig ma több mint 300 olyan emberhez jutott el, akik a bűnmegelőzésben a hétköznapokban is aktívan ténykednek, vagy fognap ténykedni. Az internetbiztonság már egyéni szinten is sarkalatos pont; ha csak a saját online adatainkat, profiljainkat, és a pénzünket meg tudjuk védeni, akkor az alap felhasználói szintről eljutunk a tudatos internethasználóvá. A befektetett energia pedig nagyon is megéri! A Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Budapesti Polgárőr Szövetség Budapesten tartott szakmai továbbképzést a ifjú polgárőröknek, a rendészeti technikumok tanulóinak és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóinak.

  Az internet veszélyeiről, az adathalászatról, a tudatos internethasználatról és tapasztalatokról szóló rendezvényt Budapest rendőrfőkapitányának bűnügyi helyettese, dr. Pál Adrián r. ezredes nyitotta meg. A résztvevőknek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, valamint a BRFK Bűnmegelőzési Osztály munkatársai tartottak előadást, a rendezvény házigazdája Szécsényi András (Szecso) youtuber volt. Az előadások végén interaktív kerekasztalbeszélgetésen vehettek részt a polgárőrök a BRFK Nyomozó Főosztály, a Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály és a Bűnmegelőzési Osztály munkatársaival. A képzést Kardos Pál, a Budapesti Polgárőr Szövetség elnöke zárta."

  Forrás és képek: ITT

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Környezetvédelmi vetélkedő

  Környezetvédelmi vetélkedő

  Sikeresen lezárult iskolánkban a környezetvédelmi vetélkedő.

  2024. ápr. 10.


  Tavaszi szünet és nyitvatartási rend

  Tavaszi szünet és nyitvatartási rend

  2024. március 28-ától (csütörtök) 2024. április 2-áig (kedd) tavaszi szünetet tartunk, továbbá 2024. április 3-ától (szerda) április 5-éig (péntek) tanítás nélküli munkanapot tartunk.

  2024. márc. 27.


  Budapesti mezei futó diákolimpia siker

  Budapesti mezei futó diákolimpia siker

  Iskolánk diákjai a fővárosi iskolák között a második helyet szerezték meg a legutóbbi Budapesti mezei futó diakolimpián!

  2024. márc. 25.  Partnereink

  SZC logo

  Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum


  BMSZC Than Károly Ökoiskola és Technikum

  Budapest 1023 Lajos utca 1-5.

  Telefon: +3670/5020382, +3670/5020401 (porta)

  E-mail: okoiskola@than.hu

  OM azonosító: OM: 203058 / 011

  Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/008285


  2024BMSZC Than Károly Ökoiskola és Technikum